Promotiemedewerkers gezocht!

Hou jij ervan om met mensen een gesprek aan te knopen? Vind je het leuk om mensen te adviseren over voedingsmiddelen, zoals aardappelproducten, pasta’s of zeewier? Hou je van zelfstandig werken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan hebben wij voor jou de ideale bijbaan als promotiemedewerker met focus op sales!

Wij zijn op zoek naar dames en/of heren die demo’s willen geven in groothandels en een paar keer per jaar op beurzen. Lees hier de hele vacature van promotie-/salesmedewerker.

‘Zeewier is niet alleen voor hipsters’ – Toine Wilke – Sea Green in de media

Deze maand publiceerde gastronomie.nl een mooi artikel over Toine ‘de zeewierman’ in hun online magazine. Toine is bekend als één van de oprichters van ons merk Sea Green. Sea Green is als merk ontstaan uit een passie voor de zee. Volgens Toine is zeewier het antwoord op veel vragen van deze tijd: het is duurzaam, gezond en… nog bijzonder lekker ook. Het probleem is alleen, dat nog (bijna) niemand het eet. En daar gaat Toine samen met het team van Sea Green verandering in brengen!

Burgers, balletjes en falafel met zeewier

Het eten van zeewier is niet nieuw, maar de gemiddelde Nederlandse consument heeft het niet dagelijks op zijn/haar bord liggen. Door producten als burgers, balletjes en falafel hoopt Sea Green iedereen te overtuigen dat zeewier enorm lekker kan zijn! Zo hebben we vegaburgers met zongedroogde tomaat of groene curry in het assortiment en samen met Fish Tales zijn de visburgers met zalm en tonijn ontwikkeld.
Loopt het water je al in de mond? Bezoek dan volgende week onze stand bij Gastvrij Rotterdam en kom proeven. Dit jaar zijn we te vinden bij Verstrade, hal 3 stand 3.102. Tot dan!

 

Maak kennis met Key Account Manager Guido!

Bij Menken van den Assem werken een heleboel enthousiaste medewerkers in verschillende functies, maar wie zijn het en wat doen ze nou eigenlijk allemaal? Deze week maken we kennis met Guido Scholten!

Wat is je achtergrond
Ik heb de middelbare hotelschool afgerond en ben na deze opleiding 8.5 jaar werkzaam geweest bij Movenpick Hotels & Resort waarvan 6 jaar als F&B Manager. Tijdens deze 6 jaar heb ik diverse Movenpick Hotels geopend als Trainings Manager. Na mijn carrière als F&B Manager ben ik de Sales in gegaan en heb ik 7 jaar als Accountmanager bij Bidfood (Voorheen Deli XL) gewerkt. Op dit moment werk ik sinds vorig jaar met erg veel plezier bij Menken van den Assem als Key Accountmanager om de grote accounts te onderhouden en te innoveren met de nieuwe producten die wij op de markt brengen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Gedurende een werkdag ben ik veel “en route” en veel aan het telefoneren met bestaande en eventuele nieuwe relaties. Naast het brengen van bezoeken aan onze klanten maken we veel tijd vrij om bij de klanten demo’s te geven. Dit doen we om zoveel mogelijk ons product onder de aandacht te brengen. Hiermee heb ik als doel om zoveel mogelijk relaties kennis te laten maken met onze innoverende en kwalitatief goede producten om deze vervolgens op de menukaarten van de restaurateurs, cateraars, foodtrucks en hotelketens terug te vinden.

Wat doe naast je werk nog meer?
Naast mij dagelijkse werkzaamheden sport ik 3 tot 4 keer in de week, waarvan 2 keer Gymboxx in Gouda en daarnaast nog een keertje squash en loop ik graag hard.

Lekker duurzaam!

Sea Green maakt heerlijke producten met het ingrediënt van de toekomst: zeewier. Speciaal voor de Foodservice heeft Sea Green een range producten samengesteld en ontwikkeld. Naast toegankelijk en smaakvol, zijn deze efficiënt, eenvoudig en snel te bereiden.
Klik hier voor meer informatie.

 

Weer verkrijgbaar

Het is weer het seizoen en dus is de Tortelli Asperge opnieuw bij ons verkrijgbaar. Benieuwd naar waar dat bij u in de buurt is? Stuur een email naar verkoop@menkenvandenassem.nl en wij helpen u graag verder. Klik hier voor meer informatie over dit product.

 

Gastronomische specialiteiten uit de Elzas: Flammenkuchen

De oorsprong van de Flammenkuchen, ook wel tarte flambée, ligt in de Elzas. Het is een klassieker onder de gastronomische specialiteiten en wordt traditioneel opgediend op een houten plank en verdeeld onder de gasten. Hoewel Flammenkuchen een beetje op een dunne pizza lijkt, is dit niet hoe het smaakt. Wij hebben vanaf nu een drietal smaken beschikbaar:

Flammenkuchen gerookte ham en ui
Flammenkuchen zalm
Flammenkuchen appel en kaneel

Benieuwd naar de verkrijgbaarheid bij u in de buurt? Stuur een mail naar verkoop@menkenvandenassem.nl en wij helpen u graag verder. Voor meer productinformatie klik hier.

Nieuwe collega Frozen Food !

Per 1 december 2018 hebben wij ons team bij Menken van den Assem Frozen Food mogen versterken met een nieuwe collega.

Guido Scholten zal bij ons starten in de functie van Key Account Manager Foodservice en samen met Henk Koster ons nieuwe salesteam vormen. Door zijn Hotelschool opleiding en zijn jaren lange horeca ervaring zal hij met zijn kennis en interesse voor de foodservice onze klanten goed kunnen adviseren.

Hij zal de komende tijd samen met Henk Koster onze klanten bezoeken om kennis te maken en te bespreken hoe we u vanuit Menken van den Assem Frozen Food nog beter kunnen ondersteunen met onze kennis en producten.

Wij wensen Guido veel succes met zijn nieuwe werkzaamheden.

Indien u een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op via:

Guido Scholten
Key Accountmanager Foodservice
g.scholten@menkenvandenassem.nl

Henk Koster
Accountmanager Foodservice
h.koster@menkenvandenassem.nl

 

Prettige feestdagen & een succesvol 2019

Iedereen bij Menken van den Assem Frozen Food wenst u fijne feestdagen en een gezond, productief & succesvol 2019 toe.

En… wellicht ziet u één van onze producten wel terug tijdens het kerstdiner!

Pompoenpasta

tijd voor de pompoenpasta van Hilcona. Traditionele receptuur gecombineerd met een innovatieve bereidingswijze, dé oplossing voor de professionele keuken. Deze seizoenspasta is alleen verkrijgbaar in de periode oktober-januari. Wilt u meer weten over dit product? Klik hier of neem contact op met onze accountmanager Henk Koster via h.koster@menkenvandenassem.nl.