Merken

 • Giacobbe
  Al 25 jaar maakt de Duitse producent Giacobbe de lekkerste Mediterraanse lasagnes en ovenspecialiteiten. Alle voordelen op een rijtje: * Diepgevroren geportioneerd, dus cost efficiency want weinig tot geen verlies * Geproduceerd in handige gastronorm formaten * Convenience; gemakkelijk en snel te bereiden * Makkelijk uit te serveren * Hoge kwaliteit producten
 • Sea Green
  Sea Green is een nieuw merk waarmee Nederland definitief kennis gaat maken met zeewier en zilte groente. De missie is om iedereen te overtuigen dat het eten van en koken met zeegroenten lekker, leuk en makkelijk is. Speciaal voor de Foodservice heeft Sea Green een range producten samengesteld en ontwikkeld. Naast toegankelijk en smaakvol, zijn deze efficiënt, eenvoudig en snel te bereiden.
 • 11er
  Het Oostenrijkse familiebedrijf 11er Nahrungsmittel GmbH is gespecialiseerd in de productie van diepvries aardappelproducten zoals frites, aardappelkroketten, rösti, aardappelschijfjes en gevulde aardappelspecialiteiten. De producten worden gemaakt van verse Agria, Fontane, Romina en Lady Amarilla aardappelen. Dit proef je niet alleen, maar dit zie je ook aan de prachtige goudgele kleur. Kortom, neem eens een kijkje in ons assortiment heerlijke aardappelspecialiteiten met optimale bereidingsmogelijkheden, geïnspireerd door de Oostenrijkse keuken.
 • Hilcona
  Als marktleider in thuisland Liechtenstein en als een van de grotere spelers in Zwitserland voorziet Hilcona, foodservice van eersteklas kwaliteitspasta's. Wij importeren de pasta's binnen de Nederlandse markt. Hilcona's pastaspecialiteiten worden gekenmerkt door een premium kwaliteit. Ze zijn geproduceerd met verse ingrediënten, zonder toegevoegde smaakversterkers en conserveermiddelen. Het zoutgehalte wordt beperkt tot maximaal 1,3% en de gebruikte eieren zijn scharreleieren. De pasta’s zijn los diepgevroren waardoor snel portioneerbaar en al voorgekookt voor een snelle bereiding. Lekker en gemakkelijk gaan wel degelijk heel goed samen!
 • Frozzo
  Onder ons eigen merk Frozzo brengen wij verschillende smaakvolle producten, waarmee wij inspelen op de wensen van u en uw klanten.
 • Eurial
  Eurial is een Franse zuivelcoöperatie gevestigd in Nantes. Wij vertegenwoordigen hun diepvries kaasassortiment. Via IQF-technologie worden porties kaas gesneden en vervolgens direct ingevroren. De smaak en authenticiteit blijven optimaal bewaard. Bovendien kunt u kosten besparen door eenvoudig voorraadbeheer. Eenmaal ontdooid zijn de kaasspecialiteiten klaar voor gebruik.