Kwaliteit

Alle merken die wij vertegenwoordigen leveren we vanuit een eigen moderne vriesoplag waar volgens strikte HACCP-normen wordt gewerkt. Daarnaast beschikken wij over een SKAL, MSC en ASC-certificering die u hieronder kunt downloaden.

De merken garanderen de hoogste kwaliteit. Hoe? Dat lichten we hieronder toe.


De Duitse producent Giacobbe maakt de lekkerste Mediterraanse lasagnes en ovenspecialiteiten. Ze werken volgens strikte kwaliteitsrichtlijnen die zich doorvertalen naar het IFS-certificaat. Hieronder te downloaden.

Giacobbe IFS


Het Oostenrijkse familiebedrijf 11er Nahrungsmittel GmbH is gespecialiseerd in de productie van diepvries aardappelproducten zoals frites, aardappelkroketten, rösti, aardappelschijfjes en gevulde aardappelspecialiteiten. Zij geven om het milieu en daarom worden al hun producten vanuit een ‘100% carbon neutral’ filosofie geproduceerd.

11er heeft een IFS-certificaat dat u hier kunt downloaden.
11er IFS


Hilcona uit Liechtenstein produceert eersteklas kwaliteitspasta’s. Zij hebben een IFS, MSC en SKAL-certificaat die u hieronder kunt downloaden.

Hilcona IFS
Hilcona MSC
Hilcona SKAL


Frozzo is ons eigen merk waarmee wij verschillende smaakvolle producten op de markt brengen. De productie besteden we uit aan onze partners die allen GSFI-gecertificeerd zijn.

Het Franse bedrijf Eurial produceert op meerdere productielocaties verschillende soorten kaas. Zij zijn BRC en IFS gecertificeerd. Hieronder te downloaden:
Eurial BRC Lucon
Eurial BRC Herbignac
Eurial BRC Chapelle Thireuil
Eurial BRC Soignon
Eurial IFS Chapelle Thireuil
Eurial IFS Lucon
Eurial IFS Soignon