Snackbrochure 2020

Drie van onze merken hebben fantastische snackproducten ontwikkeld en dat vonden wij een goede reden om een snackbrochure te maken. Voor jou betekent dit dat alle informatie op één plek staat en je een indruk kan krijgen van de verpakking of natuurlijk hoe je het zelf kan gebruiken. Want wij weten het zeker: 2020 wordt het jaar van het snacken. En dan niet zomaar snacken, maar high quality snacking!

Klik hier voor onze snackbrochure 2020

  • Sea Green heeft super smaakvolle falafelballetjes, visbites & burgers ontwikkeld die perfect passen in een duurzame en gezonde maaltijd of natuurlijk als snack tijdens een gezellige avond.
  • 11er focust zich op allerlei soorten en vormen snacks, met één belangrijk kenmerk: alles is gemaakt met 100% verse aardappel.
  • On eigen merk Frozzo staat natuurlijk bekend om de vegan loempiaatjes met de mooi gekleurde zeewiersalade. Doet het goed tijdens een alcoholisch drankje, maar ook voor de bewuste snacker is dit een hit!
  •  
    Loopt het water je al in de mond?